Hiphop Dance Workshops

31 oktober 2021
Hiphop Dance Workshops

Op zondag 31 oktober is het zo ver! Chantal de Boer en Mark Schipper komen naar MaxStudios om workshops te geven!

Chantal is winnares Junior Dance 2015, heeft bij Dance Dance Dance (seizoen 1 t/m 5) gedanst en is ook nog eens Wereldkampioen UDO geworden in 2016, 2017 en 2018 (Solo U18). Verder heeft ze in de videoclips van Baibaklints en Soulsistahbeach 2021 gedanst. Mark Schipper's credits zijn: Dance Dance Dance (seizoen 5) en hij heeft gedanst in de videoclips van BTS en Soulsistahbeach 2021.

13:00 - 14:30 | Mark Schipper
14:30 - 16:00 | Chantal de Boer

Datum: 31 oktober 2021
Adres: Parelmoerwolk 9 | Arnhem (Schuytgraaf)
Kosten: €12,50 per workshop / €20,00 voor beide (combi)

Koop hier je kaarten


Workshops

met nationale en internationale choreografen
MaxStudios Workshops

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen. Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Nellie Bethel, Mikey DellaVella, Kasia Jukowska, Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Gianinni Semedo Moreira, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun, Taylor Jade, Shirlene Quigley, Dana Alexa en Brian Puspos.

Wil je geen workshop missen? Houd dan de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de komende workshops.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

Geef je een kinder- , verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of wil je privéles, ga je trouwen en wil je een openingsdans die je niet gauw vergeet? Dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact op met MaxStudios

INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl, de groep en de docent.

Meld je aan