Urban Dance Day

28 januari 2024
MaxStudios Urban Dance Day

Op zondag 28 januari is het zover! Dan vindt weer Urban Dance Day (de 10 editie alweer) plaats bij de MaxStudios locaties in zowel Arnhem als Nijmegen. Dit is een dag vol te gekke workshops van verschillende inspirerende dansdocenten.

Locatie Arnhem
12:00 - 13:00 Hiphop | Valerie
13:00 - 14:00 Afrodance | Julia
14:00 - 15:00 Dancehall | Lisa
15:00 - 16:00 Female | Amber
16:00 - 17:00 K-Pop | Edie

Locatie Nijmegen
12:00 - 13:00 Dancehall | Lisa
13:00 - 14:00 Female | Amber
14:00 - 15:00 Hiphop | Valerie
15:00 - 16:00 Afrodance | Julia
16:00 - 17:00 K-Pop | Irene

Kosten
1 workshop - € 10,00
2 workshops - € 15,00
3 workshops - € 20,00
De hele dag - € 25,00

Bestel hier je kaartje!
Workshops

met nationale en internationale choreografen
MaxStudios Workshops

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen. Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Nellie Bethel, Mikey DellaVella, Kasia Jukowska, Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Gianinni Semedo Moreira, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun, Taylor Jade, Shirlene Quigley, Dana Alexa en Brian Puspos.

Wil je geen workshop missen? Houd dan de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de komende workshops.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

Geef je een kinder- , verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of wil je privéles, ga je trouwen en wil je een openingsdans die je niet gauw vergeet? Dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact op met MaxStudios

INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl, de groep en de docent.

Meld je aan