Urban Dance Day

27 januari 2019
MaxStudios Urban Dance Day

Op zondag 27 januari kunnen er weer de hele dag op beide locaties van MaxStudios dansworkshops gevolgd worden. Kun jij geen genoeg krijgen van dansen of wil je eens een totaal andere dansstijl uitproberen? Kom dan lekker meedoen!

De timetables zijn als volgt:

MaxStudios Arnhem
12:00 - 13:00 | Lody - Urban Latin
13:00 - 14:00 | Sofie - Heels
14:00 - 15:00 | Emily - Female
15:00 - 16:00 | Kishan - Hiphop
16:00 - 17:00 | Jason - Commercial

MaxStudios Nijmegen
12:00 - 13:00 | Chesley - Female
13:00 - 14:00 | Kishan - Hiphop
14:00 - 15:00 | Lody - Urban Latin
15:00 - 16:00 | Sofie - Heels
16:00 - 17:00 | Emily - Commercial

€10,00 per workshop | €25,00 voor de hele dag
Kaarten zijn verkrijgbaar in de webshop

Je hoeft geen lid te zijn van MaxStudios om deel te nemen aan de workshops. Neem dus gerust je vriend, vriendin broer of zus mee.

 

Workshops

met nationale en internationale choreografen
MaxStudios Workshops

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen. Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Gianinni Semedo Moreira, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun, Taylor Jade, Shirlene Quigley en Brian Puspos.

Wil je geen workshop missen? Houd dan de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de komende workshops.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

Geef je een kinder- , verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of wil je privéles, ga je trouwen en wil je een openingsdans die je niet gauw vergeet? Dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact op met MaxStudios

INSCHRIJFFORMULIER HIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl en de docent.

Meld je aan