Workshop Shirlene Quigley

1 november 2018
MaxStudios Workshop Shirlene Quigley

Shirlene Quigley is geboren en getogen in Los Angeles, California maar ze verhuisde later naar New York om haar dromen te verwezenlijken. Shirlene is bekend geworden door haar deelname aan Beyoncé's "Crazy In Love" videoclip. Daarna heeft ze met Beyoncé over de hele wereld getourt.

Shirlene heeft ook samengewerkt met Rihanna, Missy Elliot, Jamie Foxx, Chris Brown, Destiny's Child, Mary J Blige, Lil' Romeo, Ashanti, Fantasia, Jazmine Sullivan en Spencer Ludwig.

Wil jij ook een dansworkshop voor deze Hiphop Heavyweight volgen? Schrijf je dan snel in!

Dansstijl: Female Hiphop (hakken zijn niet verplicht)
Leeftijd: minimaal 13 jaar / geen maximale leeftijd
Niveau: beginner / intermediate

Tijd: 20:30 - 22:00 uur
Adres: Burg. Matsersingel 200, Arnhem
Earlybird: € 15,00 (beperkt beschikbaar)
Normaal: €20,00

Bestel hier je kaartje(s)


Workshops

met nationale en internationale choreografen
MaxStudios Workshops

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen. Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun en Brian Puspos.

Wil je geen workshop missen? Houd dan de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de komende workshops.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

Geef je een kinder- , verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of wil je privéles, ga je trouwen en wil je een openingsdans die je niet gauw vergeet? Dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact op met MaxStudios

INSCHRIJFFORMULIER HIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl en de docent.

Meld je aan