Workshops Afrodance

14 april 2018
Workshop Afrodance

De Afrodance workshops worden gegeven door niemand minder dan Marcelino Zandwijken. Marcelino is een danser/choreograaf van groot formaat en tevens oprichter van Dance Bootcamp Events en DBE Studios.

Marcelino komt helemaal uit Suriname om onvergetelijke Afrodance workshops te verzorgen bij MaxStudios. Marcelino wordt versterkt door titelhouder van de beste Afrohouse/Kuduro Battle 2017 in Portugal: Beata Bobo Bąk!

Deze workshops zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van MaxStudios.

14 april 2018 | 13:00 - 14:30 uur | Burgemeester Matsersingel 200, Arnhem
14 april 2018 | 15:30 - 17:00 uur | Van Rosenburgweg 6, Nijmegen

Kosten
ONLINE €15 per workshop
Aan de deur €20 per workshop

Bestel hier je kaartje(s)


Workshops

met nationale en internationale choreografen
MaxStudios Workshops

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen. Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun en Brian Puspos.

Wil je geen workshop missen? Houd dan de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de komende workshops.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

Geef je een kinder- , verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of wil je privéles, ga je trouwen en wil je een openingsdans die je niet gauw vergeet? Dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact op met MaxStudios

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem, Nijmegen of Wageningen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl en de docent.

Meld je aan

INSCHRIJFFORMULIER HIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan