Workshop Nellie B. - Nijmegen

Workshop Nellie B. - Nijmegen

Nellie Bethel is een professionele danser en choreografe uit Kopenhagen, Denemarken, en woont momenteel in Los Angeles en Las Vegas.

Nellie B. heeft de laatste 3 jaar doorgebracht met Jennifer Lopez, toerde de wereld rond en trad op in haar Las Residences-residentieprogramma "All I Have". Momenteel treedt ze ook op in de "Michael Jackson One" -show van Cirque Du Soleil en werkt samen met artiesten zoals: Rihanna, Mya, Jordin Sparks, Beyoncé, Jennifer Lopez, 5th Harmony, Meghan Trainor, Lil Jon, Shaggy, Natalie La Rose, JoJo en nog veel meer.

Haar CV bevat ook: The Letterman Show, America's Got Talent, VMA's, Latin AMA's, AMA's, The American Billboard Awards, The Latin Billboard Awards, X-Factor UK en de VS, het Eurovisie Songfestival en talloze musicals, videoclips en commercials.

Nellie B. komt oorspronkelijk van een Hiphop-dansachtergrond en als veelzijdige danseres is ze een van de weinigen die het aanwezigheid in de undergroundcultuur behoudt, terwijl ze op commerciële vlak samenwerkt met enkele van de grootste sterren ter wereld!

Wil jij ook (een) workshop(s) volgen van deze kanjer? 

MaxStudios Nijmegen
15:00 - 16:00 Beginner/Intermediate
16:00 - 17:00 Advanced

Kosten
Online | 1 workshop €12,50 | 2 workshops €20,00

Je hoeft geen lid te zijn van MaxStudios om deel te nemen aan de workshops. Neem dus gerust je vriend, vriendin broer of zus mee.


Model: nb_nijmegen
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

* Kies jouw workshop:

€ 12,50