MaxStudios

Allround dansschool in Arnhem en Nijmegen
MaxStudios

MaxStudios is een dansschool die met de tijd meegaat. MaxStudios begon in januari 2009 met een kleine dansstudio in Arnhem en is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een van de grootste en meest veelzijdige dansscholen van de regio Arnhem en Nijmegen.

MaxStudios biedt behalve Hiphop en Breakdance nog talloze andere dansstijlen aan. Zo kun je bij MaxStudios ook terecht voor Modern Jazz, Female Hiphop, Heels Class, Dancehall, Afrodance, Kidsdance, Peuterdans en meer!

Max Odarty, de oprichter van MaxStudios, groeide op in New York en heeft in Los Angeles audities gedaan en samengewerkt met diverse celebrities. Max heeft meer dan 30 jaar danservaring zowel op het podium als backstage en in het maken van choreo's voor zowel nationale als internationale acts. Verder heeft hij nog gedanst in verschillende commercials, videoclips en films.

De docenten van MaxStudios zijn allemaal professionals die graag hun ervaring en passie doorgeven tijdens de lessen.

Ben je een beginner of al een ervaren danser? Ben je op zoek naar een uitdaging op het gebied van dans? Dan ben je bij MaxStudios aan het juiste adres!

Meld je hier aan voor een proefles in de dansstijl van jouw keuze!

INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl, de groep en de docent.

Meld je aan