Lessen

Overzicht van onze lessen

INSCHRIJFFORMULIER HIER DOWNLOADEN

SCHRIJF JE NU IN

Download hier het inschrijfformulier, print hem uit, vul hem in en neem het mee naar de eerst volgende les. Voorafgaande van de les kun je het inschrijfformulier inleveren bij de dansdocent.

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

IN EEN DANSSTIJL NAAR KEUZE

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij MaxStudios in Arnhem en/of Nijmegen om een dansstijl van jouw keuze uit te proberen.

Wil je weten of een dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de gekozen dansstijl en de docent.

Meld je aan

Kidsdance

vanaf 4 jaar
Kidsdance

Tijdens deze lessen komen er verschillende dansstijlen aan bod, waarbij er op verschillende muziekstijlen gedanst wordt. Kinderen ontdekken hierdoor op speelse wijze hun bewegingsmogelijkheden en ontwikkelen hierdoor een goede houding en een goed ritmegevoel. Deze lessen zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar en kinderen vanaf 6 jaar.

Modern Jazz

hedendaags jazz
Contemporary Jazz

Modern Jazz, ook wel hedendaags jazz genoemd, is een mengvorm van moderne dans en jazz dans. Iedere docent gebruikt zijn eigen stijl. Zwaartekracht, ademhaling, dynamische verschillen, het vloergebruik van de moderne dans en de swing van jazz zijn de stijlelementen waarop de dans is gebaseerd. In de dans staat groot bewegen met een lekkere flow centraal. Tijdens de opwarming krijgt elke spiergroep te maken met zowel kracht als stretch.

Streetdance/Hiphop

nonchalante stijl van bewegen
Streetdance/Hiphop

Streetdance ontstond in begin jaren ‘80 in New York. Vooral in de armere buurten werd er veel op straat gedanst, wat de naam verklaart. Hiphop is een culturele beweging die vooral bekend is als muziekstijl en ontstond in de jaren ‘70 in New York. De hiphopdansstijl lijkt veel op Streetdance maar kenmerkt zich door de coole bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen.

Breakdance

lenigheid, kracht en conditie
Breakdance

Breakdance ontstond aan het eind van de jaren ‘70 in de achterstandswijken van New York. Deze dansstijl heeft allerlei bewegingen overgenomen uit onder andere Afrikaanse dans, Chinese vechtsport en Capoeira. De verschillende bewegingen vereisen een flinke lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Wie echt wil en goed oefent krijgt de typerende bewegingen als de sixstep, snake, turtle, windmill en de backspin onder de knie.

Showdance

betover het publiek
Showdance

Dansen zoals alleen jij dat kan. Betover het publiek met je moves en laat je gezichtsuitdrukking het verhaal vertellen wat je danst. Een coole choreografie op muziek dat knalt en tegelijkertijd ontroert. Showdance is onder andere jumpen, zweven en rollen over de vloer. Heb je zin in expressieve en explosieve dans? Dan is Showdance wat voor jou!

Salsa

Alles kan en niks moet
Salsa

Salsa is een verzamelnaam voor diverse soorten Latijns-Amerikaanse muziek en dans. Om het overzicht te kunnen behouden en ook voor outsiders enige herkenning te creëren werd de naam Salsa gedoopt als verzamelnaam. Salsa is het uitwisselen van energie, verbinden, plezier maken, ontladen en loslaten. Alles kan en niks moet. Met een lach op je gezicht vertel je samen een verhaaltje, een sprookje, een mop en ga je even helemaal uit je dak en op in de muziek.

Dancehall

versterkt alle spieren van je lichaam
Dancehall

De dansstijl is vernoemd naar Dancehall: muziek die eind jaren ’70 ontstond in Jamaica. Na een intensieve warming-up op echte Reggae en Dancehall beats, bouwen we in deze les een choreo op die alle spieren van je lichaam versterkt.

Afrodance

Moves op swingende afro beats
Afrodance

In de Afrodance lessen leer je verschillende moves op swingende afro beats. Afrodance bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die veel concentratie vereisen. In deze workout dans je op traditionele Afrikaanse muziek gemixt met moderne klanken.

Boys Only

Boys will be boys
Boys Only

De Boys Only les is bedoeld voor alle jongens die liever niet in een les vol meiden zitten. In de Boys Only les worden Streetdance, Breakdance, Popping, Locking en Micheal Jackson moves gecombineerd. Heb je zin om een allround Hiphop danser te worden, dan is deze les voor jou!

Girls Only

Denk aan Beyoncé of Shakira
Girls Only

Girls Only is een dansles die alleen bedoeld is voor de meiden! Alle tienermeiden die het leuk lijken om in deze groep te dansen, zijn van harte welkom! De lessen lijken op de gemiddelde les die je normaal krijgt, maar dan toch met wat meer girlflow erin. Denk maar aan Beyoncé of Shakira. Ben je nieuwsgierig naar de Girls Only? Dan ben je hier op het juiste adres.

Female Hiphop

Voor stoere tieners en volwassen vrouwen
Female Hiphop

Female Hiphop is echt voor de ladies die hun vrouwelijke charmes in de dans kunnen leggen. Het is een uitdagende, maar zeer fanatieke les! Bij deze dansstijl ga je werken aan techniek, uitstraling, choreografie, entertainment, samenwerking, improvisatie, kracht en lenigheid, om daarna een topprestatie te kunnen neerzetten. En dan ook nog met een sexy uitstraling! Ben jij zo iemand die dit leuk vindt? Meld je dan aan voor de Female Hiphop lessen!

Ga omhoog